mobiel menu openen

Biografie

Max & Maxime beiden geboren in het jaar 1963 draaien al heel wat jaren mee in de muziek,Max begon zijn carriere als 9 jarige jongen als drummer,en Maxime begon haar carriere als 12 jarige meisje.

Na vele jaren ervaring in bands te hebben opgedaan,hebben Max & Maxime besloten om in 2009 verder te gaan als duo, een keuze waar ze zeker geen spijt van hebben. Max en Maxime zijn momenteel een veel gevraagd duo. Vanaf 2009 hebben ze diverse singles uitgebracht waaronder ’T ís niet vandaag maar wanneer dan, Kijken jouw ogen in de mijne, Mijn hart slaat, Zeg maar eerlijk, Santa Maria, Jij bent mijn wereld, Een vuurwerk van liefde en de nieuwste single "Ik mis je stem, ik mis je lach", deze singles maar ook al hun andere singles zijn veelvuldig te horen op diverse Nederlandse en Belgische radio stations. Ook hebben Max en Maxime diverse videoclips opgenomen welke met regelmaat worden gedraaid op TV-Oranje en zijn te bewonderen op YouTube. Max en Maxime hebben een eigen muziekstudio waar ze al hun nummers zelf inzingen en afmixen.

Wie muziek zoekt voor een feestavond,bruiloft,verjaardag,diner of andere gelegenheid wil het liefst van te voren een garantie: EEN GESLAAGDE AVOND! Deze garantie durven zij u te geven. Muziek maken is hun vak. Zij weten door hun jarenlange ervaring wat er naast zingen nog meer bij komt kijken. Een gezellig gesprek met Max en Maxime is dan ook zeker altijd mogelijk.

Voor de geluidsversterking hebben zij de beschikking over de modernste apparatuur ( goed gereedschap is het halve werk),afgesteld op een aangename volume.

Het repetoire?

Zij durven rustig te zeggen all-round. Tijdens hun optreden zullen zij buiten Nederlandstalige nummers ook zeker Engels en Duitse nummers ten gehore brengen.

Daarom is een avond met Max en Maxime voor u een zorg minder!!!

naar boven